Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sorra jelennek meg az írások, a tényfeltárások, a korábbi posztok levelek és a felháborodott publicisztikák melyből az rajzolódik ki, hogy finoman szólva is Gyurcsány Ferenc bizony csúnyán átverte Karácsony Gergelyt. Nem azt akarom ecsetelni, hogy ez mennyire egy aljas húzás volt egy szövetségessel szemben, akivel vált vetve, egymással hátat fordítva kellene harcolni  az Orbánnal szemben.

Ennél sokkal érdekesebb kérdés az, hogy vajon minderről tudott-e Kálmán Olga vagy ő is csak egy eszköz Gyurcsány kezében, hogy azt a titkos stratégiát végrehajtsa, amiben a háttérben mesterkedett. Míg a többiek tüntettek az MTV-ben, a rabszolgatörvény ellen és azon igyekeztek, hogy Orbán bukjon, Gyurcsány saját hatalmát megerősítő lépéseket és elvtelen alkukat tett a háttérben.

Vajon tudott-e Kálmán Olga a Gyurcsány-Karácsony paktumról? Arról a paktumról, ami kikötötte, hogy ha Karácsony nem lesz az MSZP-Párbeszéd listavezetője a DK Karácsonyt támogatja az előválasztáson?

Vajon tudott-e Kálmán Olga arról az SMS-ről, amit Gyurcsány a választások estéjén küldött Karácsonynak és kifejezte, hogy mennyire támogatja a főpolgármester-jelöltségét?

Vajon tudott-e Kálmán Olga arról, hogy a főpolgármester-jelöltségét bejelentő sajtótájékoztató előestéjén Karácsony a DK-s polgármester-jelöltekkel vacsorázott és átbeszélték a Karácsony-kampány részleteit?

Szent meggyőződésem, hogy nem, ezekről mind nem tudott Kálmán Olga. De, most már tud. S Olgát a TV-ből úgy ismertük meg, hogy nem tűri az ármánykodást, nem tűri az aljas játékokat és nem tűri az igazságtalanságokat.

Mindannyian tudjuk, hogy a napvilágot látott információk alapján ízekre szedné Gyurcsányt a stúdióban és azt a kérdést ismételgetné neki, hogy nem érzi-e, hogy átverte a szövetségesét, azt, akivel Önnek harcolnia kellene Orbán ellen?

Itt már Kálmán Olga hitelessége is a tét, amit hosszú évtizedek óta épített és megőrzött. Hogy színjáték volt e az, amit a tévében láttunk, vagy igen is van benne morális tartás és igen is tisztázni kívánja  a helyzetet. Mert a politikába a szövetségesi árulás szimbólumaként megjelenni egy igen rossz belépő.

Én nem tartom azt a legkevésbé sem kizártnak, hogy Kálmán Olgában igen komoly tartás van és azt mondja, hogy ezt így nem és ő maga fog visszalépni a főpolgármesteri-jelöltségtől. Mert igazából őt is becsapták és ha tetszik használták.

Meglátjuk, de egy biztos hogy a normális, békés és korrekt alapokon nyugvó bajtársias együttműködés, ami 2018. decemberében létrejött az ellenzéki pártok között, az Gyurcsány lépésével biztos, hogy felbomlott. Ami maradt a rossz szájíz, így vagy úgy, de minden ellenzéki szájában ott van.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here