Kevesebb surmóbb dolgot láttam már, mint amit ma Pintér Sándor, a Fidesz belügyminisztere bemutatott. Miután kiemelték 4 halottal a Hableány roncsait a Dunából a győzelmi örömjelét mutogatta.

Minden jel szerint a fideszes vezető nem fogta fel, hogy egy tragédia helyszínére látogat, amelyben 28 ember hunyt el. Először is zéró kegyelet nélkül, fekete öltöny helyett, egy szürke öltönybe érkezett a tragédia technikai mentését megtekinteni Pintér.

A 10 perces média vizitre nem hozott magával se egy koszorút, de még egy kókadt virágot se, hogy legalább azzal lerója kegyeletét az elhunytak előtt.  Jegyezzük azt itt meg, hogy ezt miniszterelnök se tette meg.

De ezt még ráadásul Pintér Sándor meg tudta azzal fejelni, hogy a tragédia helyszínén a nemzetközileg ismert, győzelmi örömjelet kezdte el mutogatni az ott dolgozóknak. Nehéz erre a tajparszatságra mit mondani.

A Hableány május 29-ei tragédiáját heten élték túl.  A hajón 33 dél-koreai és kettő magyar állampolgár tartózkodott. Eddig 24 holttest került elő, részben már a katasztrófa napján, részben az azóta eltelt tíz napban, a Duna különböző szakaszain, ebből négy ma a kiemelés során. 4 holtest még mindig nincs meg.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here