Visszatérhet Szombathely önkormányzatában Czeglédy Csaba a politikába- őt indítja a Fidesz-váltó összefogás az önkormányzati választáson. Függetlenként indul el. Az összefogás nem indít jelöltet abban a körzetben, ahol már 20 éve folyamatosan nyer Czeglédy

Kedden délután tartott sajtótájékoztatót az Éljen Szombathely! Egyesület, amin az MSZP, a DK, a Momentum, az LMP, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a V, mint Vas, a Szolidaritás és az Éhen Gyula Kör tagjai is részt vettek.

Tóth Kálmán, az Éljen Szombathely! elnöke elmondta, az országnak mutatnak példát ezzel a széles körű összefogással, ami Szombathelyen kialakult.

Nemény András, akit korábban az Éljen Szombathely! polgármesterjelöltjeként is bemutattak már, kijelentette, hogy a szombathelyiek sokasága gondolja úgy, hogy ez így nem mehet tovább. A változásra szükség van.

“Fontos, hogy mindenhol esélyes jelölt legyen a Fidesszel szemben” – folytatta Nemény, majd nagy bejelentéseket tett: mivel Czeglédy Csaba jelezte, hogy elindulna korábbi körzetében, így az Éljen Szombathely! a Derkovits lakótelepen (ez Czeglédy Csaba hagyományos körzete) nem fog jelöltet állítani, Czeglédy pedig független képviselőjelöltként indul a városrészben.

A Jobbik egyelőre nem vesz részt az összefogásban, de hamarosan csatlakozhatnak
Szuhai Viktor, a DK képviselője körzetben nem, de a közös listán indul képviselőjelöltként

Ezután a részt vevő szervezetek képviselői kaptak szót. Horváth Soma az MSZP képviseletében azt mondta, azt szeretnék, ha a bérből élőket képviselve szociális intézkedéseket tudnának hozni a következő ciklusban. Szuhai Viktor a DK nevében elmondta, hogy elege van Szombathelynek a Fideszből, le szeretnék váltani a jelenlegi vezetést.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here