Elhunyt Steinerné dr. Török Katalin, Kispest korábbi MSZP-s polgármestere. Erről Gajda Péter a városrész jelenlegi polgármestere tájékoztatta Facebook oldalán a nyilvánosságot.

Gajda Péter, Kispest jelenlegi polgármestere Facebookon hozta nyilvánosságra a korábbi polgármester halálának hírét, mint írja “mély megrendüléssel osztom meg a hírt, hogy Kispest egykori polgármestere, hivatali elődöm Steinerné dr. Török Katalin méltósággal viselt betegség következtében elhunyt.

Steinerné dr. Török Katalin 1945-ban született Budapesten. Piacszervező közgazdász, korábban a Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskola oktatója volt. 1998 és 2002 között a XIX. kerület költségvetésért felelős alpolgármestere, majd 2002 és 2006 között a kerület polgármestere, akkor nagy fölénnyel győzte le a kerület regnáló fideszes polgármesterét.

A Kispesti Önkormányzat egykori első emberét a kerület saját halottjának tekinti. A gyászoló családdal egyeztetve gondoskodunk polgármester asszony méltó búcsúztatásáról.- írja a közleményben Gajda Péter

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).