Tegnap csapott össze először Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga, tehát a június 20 és 26 között tartandó főpolgármesteri  előválasztás jelöltjei. Ha lemaradt a vitáról nálunk visszanézheti!

Gulyás Mártonnak és a Partizánnak hála ismét volt előválasztási vita, ezúttal a Józsefváros szívében a Vasas székház nagytermében. A formátum mondhatnánk, hogy a már-már szokásos volt: Gulyás kérdezett a jelöltek válaszoltak.

Jó működött most is a dolog. Remekül kijöttek a különbségek a három jelölt, Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga között. Mivel nem akarom még egyenlőre lelőni az összes poént, így csak annyit mondok érdemes visszanézni. Annak ellenére, hogy két és fél óra hosszú lett de Budapest jövője a tét.

Az előválasztáson szavazni személyesen lehet június. 20-25 között 8:00-tól 20:00-ig és június 26-án 8:00-12:00 között. Bár most lényegesen kevesebb helyen lehet szavazni, mint az első fordulóban, mutatjuk a listát:

Móricz Zsigmond körtér,  Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér,  Nyugati tér, Örs Vezér tere, Boráros tér, Csepel-Görgey tér, XV. kerület- Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér (aluljáró), Újpest Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület- Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út

Itt pedig szavazhat, hogy Ön szerint ki nyerte meg a vitát!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here