Délelőtt számoltunk be róla, hogy a XIII. kerület vezetője, Tóth József írásba adta, hogy Karácsony Gergelyt támogatja az ellenzéki előválasztáson főpolgármester-jelöltnek. Alig telt el pár óra, újabb ellenzéki erősember tette egyértelművé, hogy Karácsony Gergelyt támogatják.

Bajnai Gordon, már januárban is bejelentette, hogy Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-jelölti versenyben, most azonban meg is erősítette, sőt írásba is adta.

“Gergő! Egy olyan Budapesten szeretnék élni, ahol a főpolgármestert Karácsony Gergelynek hívják! Barátsággal és hajrá!” – írta Bajnai Gordon a zuglói polgármesternek dedikált legújabb könyvében Bajnai Gordon

Bajnai január végén videóüzenetben jelezte, hogy Karácsonyt fogja támogatni, mert szerinte ő a legesélyesebb és legtámogatottabb ellenzéki kihívója Tarlós István főpolgármesternek ez most sem változott.

Az ellenzék pártja junius 20 és 26 között tartják az előválasztást, melynek célja, hogy így válasszák ki azt a jelöltet, aki Tarlós István legesélyesebb kihívója lehet. Szavazni minden budapesti lakos szavazhat.

Az előválasztáson szavazni személyesen lehet június. 20-25 között 8:00-tól 20:00-ig és június 26-án 8:00-12:00 között. Bár most lényegesen kevesebb helyen lehet szavazni, mint az első fordulóban, mutatjuk a listát:

Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Örs Vezér tere, Boráros tér, Csepel-Görgey tér, XV. kerület- Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér (aluljáró), Újpest Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület- Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here