Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármestere, már nem először bizonyítja, hogy nem minden a pénz kérdése. Sokkal fontosabb, hogy egy kerület vezető odafigyeljen az emberek problémáira és leleménnyel megoldást találjon rájuk.

Nem véletlenül nem rúghat labdába se a Fidesz Gajda Péter ellen. Azontúl, hogy Kispest fejlődik és halad előre, Gajda folyamatosan figyel az emberek problémáira és megoldásokat is kínál számukra.

Most egy filléres trükkel oldotta meg az ellenzéki városvezető, hogy az emberek könnyen ivóvízhez jussanak az utcán a kánikulában. Gajda Facebook oldalán számolt be arról, hogy egy roppant egyszerű, de leleményes megoldással könnyen ivókúttá lehet alakítani a tűzcsapokat.

A filléres megoldásnak hála Kispesten a kánikulában is könnyen ivóvízhez juthatnak az emberek az utcán. Ebből is látszik, hogy nem minden a pénz. Igen is lehet az emberekért tenni egy kis odafigyeléssel és némi leleménnyel!

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy egy ellenzéki kerületben nem sírnak a vezetők, hanem teszik a dolgokat és odafigyelnek az emberekre. Ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a leleményes megoldást!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here