Ceglédi Zoltán, az ismert politikai elemző, aki időnként stend up humoristaként is feltűnik, egy zseniális nyílt levelet írt Erzsikének, egy átlagos Fidesz választónak. A politológus totális hülyét csinált a Fidesz propagandából.

Ceglédi Zoltán, nem csak a TV-ben, hanem időről időre saját Facebook-oldalán is megosztja az emberekkel a véleményét a politika folyásáról. Hol komoly elemzésekkel, hol szatirikus írásokkal teszi. Mostani zseniális levele az utóbbi kategóriába tartozik. Fidesz propagandából rég csináltak már ilyen találó paródiát, íme:

Drága Erzsike! Hát mit szól, hónapok óta egy Soros-poszter sincs az utcákon, és mégse másztak be éjszaka a kamrába a migránsok, leinni a meggylét a befőttről! Nem gondolja, hogy ha a kedvenc pártja a plakátok helyett kórházakra költötte volna azokat a százmilliárdokat, akkor Pista bácsival nem csak a temetőben, a fejfának dőlve “beszélgetne”, hanem reggelente továbbra is együtt kavarnák a neszkafét?

Kellett a Soros-plakát meg a dörmögve riogató tévéreklám, EZ VESZÉLYES, ugye, de most egyik sincs, mégse lettünk Rémusz bácsi meg Jumurdzsák – nem inkább az veszélyes, Erzsike néni, hogy kormányzás helyett plakátozás meg kiáltozás van, erre b@sszák el a pénzt? Hát látja, Erzsébet, látja, hogy nem a Soros-poszter állítja meg a terrort! Legyen már esze.

A Fidesz-médiái nem fognak beszámolni Ceglédi zseniális leveléről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mások is lássák: ne dőljenek be a hazug kormányzati propagandának.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here