Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció annyira fejest ugrott az előválasztási csatározásba, hogy már fideszes módszereket sem szégyell bevetni politikai szövetségese ellen. Valótlan tartalmú közleménnyel akarták lejáratni Karácsony Gergelyt. De nagyon mellé ment.

Karácsony Gergely ma délelőtt mondta el, hogy úgy alakítaná át a fővárosi parkolást, hogy lenne egy közlekedési keretösszeg, ami minden budapestinek járna. Ebből eldönthetné  mindenki, hogy az otthoni ingyenes éves parkolási bérletét vagy az éves BKV bérletét fizetné belőle, magyarul kiterjesztené ezt a lehetőséget.

Ezt a tervet forgatta ki egy hazug közleményben a DK: „Karácsony Gergely egy nyilatkozata alapján azt tervezi, hogy elveszi a budapestiek lakásuk, házuk előtt való ingyenes parkolását. Ez rossz javaslat”- közölte ma délelőtt Gy. Németh Erzsébet, a DK fővárosi képviselője.

A DK fideszes módszerei nem maradtak válasz nélkül, Párbeszéd reagálásában azt írta: „a Demokratikus Koalíció közleménye valótlanságot állít: Karácsony Gergely nem veszi el a budapestiek lakásuk, házuk előtt való ingyenes parkolási lehetőségét. Éppen ellenkezőleg – Karácsony Gergely nemcsak az autóval közlekedőket, de a közösségi közlekedéssel és biciklivel járókat is támogatni fogja megválasztása után”.

Mint fogalmaznak, Karácsony javaslata arról szól, hogyan „tegyük igazságosabbá a budapesti közlekedést, hogyan teremtsünk egy egészséges várost, ahol nem kell szembenéznünk asztmával, fejfájással, mérgező levegővel, valahányszor az utcára lépünk. A közlekedési alapjövedelem erről szól: kapjon minden budapesti lehetőséget, hogy eldöntse, mire fordítja az önkormányzattól kapott támogatását”.

A közleményben hozzáteszik: Karácsony Gergely négy témában – köztük a közlekedésben – is szakmai vitát kezdeményezett, mely felhívása mindmáig megválaszolatlan maradt. „Bizonyára nem függetlenül attól, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltje még ma is programját készíti- hívják fel a figyelmet

Karácsony Gergely januárban mutatta be programját, készen áll, hogy októberben először Tarlós Istvánt, majd a budapestiek problémáit is legyőzze”- fogalmaznak a közleményben.

Hát mi meg annyit tudunk csak hozzátenni, hogy a DK-nak minden jel szerint nagyon a fejébe szállt az a dicsőség, amit az Európai Parlamenti választáson szerzett meg. Rá sem ismerünk erre a pártra. Először átveri és felrúgja Karácsony Gergellyel kötött szövetséget, most meg hazug közleményben járatja le azokat, akikkel vállt vetve egymással hátat fordítva kellene a Fidesz ellen harcolni. Szégyen amit csinálnak.

Oszd meg ezt a posztot, ha neked sem tetszik, hogy a Demokratikus Koalíció már Fideszes módszereket vett be, hogy lejárassa az előválasztási kampányban Karácsony Gergelyt!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here