Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olgát Gyurcsányék sikeresen beletolták egy olyan szerepbe, amihez a legkevésbé sem ért, miközben a magyar televíziózás egyik legkiválóbb szakembere. Unásig ismételgeti minden ellenzéki, hogy nincsen normális ellenzéki TV, akkor miért nem arra kérik fel az elismert szakembert, hogy szervezze meg, hogy legyen?

Sokunkat elfog a szekunder szégyenérzet és óvatosan utalgatva kerülgetjük mint vasárnapi ebédnél a kellemetlen témát, hogy ki mondja azt ki. Hát én most kimondom, hiper gáz Kálmán Olga, mint főpolgármester-jelölt.

Gyurcsányék sikeresen beletolták a népszerű televíziós szakembert egy olyan szerepbe, amihez szemmel láthatólag a legkevésbé sem ért. Cinikusabb kommentelők már Kálmán Mucikázzák (Havas Henrik kiszólására utalva) csetléseit- botlásait, ahogy bohóckodik mint egy komoly városvezető. Mindeközben az ellenzéknek nincs egy nyamvadt tévéje sem.

Totális téboly szerintem, hogy az ellenzéki oldalon senki nem mondja ki, hogy gyerekek inkább Olgát arra kellene felkérni, hogy szervezzen egy ellenzéki TV-t, hogy legyen végre hangja a Fideszen kívül másnak is.

Mert a szakember mindig a legnehezebb kérdés. Igen és nem a pénz. Mert, hogy Gyurcsány és Dobrev milliárdos, a Momentum környékén is van egy jó pár  jól eleresztett vállalkozó, szinte biztos, hogy  más baloldaliak is szívesen beszállnának egy ilyen értelmesebb projekt finanszírozásába. S akkor lenne végre egy baloldali TV.

Persze, ha az lenne ezeknek a fontos, hogy végre legyen már a mi közösségünknek is valami. De itt arról van már szó egy ideje, hogy mindig másik kiskakas akar a szemétdombon kotkodálni. Most éppen, újra a Gyurcsány nevű, az akinek nem számít semmi.

Most meg semmink nincs már lassan, se TV, se főpolgármester, de már egy ütőképes politikai közösségünk se. Ott borult meg a normális világ, amikor az „élni és élni hagyni” elvet felváltotta a „csak egy maradhat” gondolkodás a baloldalon.

Pedig ha nem egymást legyőzni akarnák, hanem egymással kooperálni, akkor lenne Kálmán Olgával egy jó ellenzéki TV és lenne Karácsony Gergellyel egy sikeres budapesti főpolgármesterünk. Igen, a cipőt a cipőboltból. A jó tévést a TV-be, a jó városvezetőt a városházára. Ilyen egyszerű ez józan paraszti ésszel.

Oszd meg ezt a posztot Facebookon, ha szerinted is kell egy baloldali TV!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here