Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Újpesti Hírmondó számolt be róla, hogy egy fontos pert bukott el az MSZP-vel szemben a fideszes kerületi önkormányzat. Azt akarta elérni az önkormányzat, hogy előzetesen jelentsék be neki az ellenzéki pártok, ha utcán kampányolnak. Nem jött be a trükközés.

Az Újpesti Hírmondó számolt be róla, hogy hogyan próbálja az újpesti fideszes polgármester, Wintermantel Zsolt és jegyzője, dr. Tahon Róbert csuklóztatni az ellenzéki pártokat és korlátozni azok kampánytevékenységét.

Először birtokvédelmi eljárást indíttattak a Momentum Mozgalommal, a Demokratikus Koalícióval és az MSZP-vel szemben, majd a jegyző helyezett akár 2 millió forintos büntetést kilátásba, ha közterületen előzetesen a jegyzőnek küldött bejelentés nélkül próbálnak politikai tevékenységet (pultozás) folytatni.

A birtokvédelmi eljárást már az elején elbukták; a 2 milliós bírságos figyelmeztetéses eljárásban azonban az érintett ellenzéki pártok a Jobbikkal kiegészítve fellebbeztek a jegyzői határozat ellen, melyet a fideszes többségű képviselő-testület természetesen leszavazott. Ám hiába a pártos fideszes szavazógép az MSZP a Bíróságon megtámadta a jogfosztó döntést, és ebben született most ítélet.

A Bíróság első fokon az MSZP-nek adott igazat, hatályon kívül helyezte a képviselő-testület fideszes többsége által elfogadott határozatot, ráadásul a portál úgy tudja, hogy a hatályon kívül helyezés kiterjed az eredeti, Wintermantel Zsolt jegyzője, dr. Tahon Róbert által kiadott elsőfokú határozatra is.

Az újpesti ellenzék továbbra is fenntartja azt, hogy elfogadhatatlan és botrányos, amit a fideszes Wintermantel Zsolték műveltek ebben az ügyben. Az “újpesti Polt Péter“-nek becézett dr. Tahon Róbert jegyzőnek pedig egyértelműen megkérdőjelezhető vagy szakmai hozzáértése vagy szakmai függetlensége- jegyzik meg.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy az újpesti önkormányzat jogfosztó lépést akart tenni az ellenzéki pártokkal szemben, ám a bíróságon nem állta ki az igazságosság próbáját, így oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és ne érjen célt a cenzúra.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here