Ma elkezdődött Budapesten az ellenzéki pártok előválasztása, helyszíni információink szerint mindenütt hatalmas sorokban tömörülnek az emberek, becslések szerint már az első nap átlépheti a 10 ezer főt a részvétel az előválasztáson.

Az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Momentum, az LMP és a Jobbik által támogatott főpolgármester jelölt lesz 2019 őszén az aki megnyeri a ma kezdődött előválasztást, ezzel ő lesz Tarlós István kihívója és jó eséllyel Budapest következő főpolgármestere.

Az előválasztáson minden budapesti voksolhat, aki elfogadja az értéknyilatkozatot. Három jelölt közül választhat, Karácsony Gergely, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor azok, akik megméretődnek.

Helyszíni információink szerint hatalmas sorok alakultak ki Budapest 15 pontján felállított szavazósátrak előtt, de a szavazás ennek ellenére zökkenőmentesen és flottul megy. Kb 3-4 perc alatt mindenki le tud szavazni.

Becslések szerint már az első nap átlépheti a 10 ezer főt az előválasztáson résztvevő budapestiek száma.

Az előválasztáson szavazni személyesen lehet június. 20-25 között 8:00-tól 20:00-ig és június 26-án 8:00-12:00 között. Bár most lényegesen kevesebb helyen lehet szavazni, mint az első fordulóban, mutatjuk a listát:

Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Örs vezér tere, Boráros tér, Csepel- Görgey tér, XV. kerület-Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér, Újpest- Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület-Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út, Kőbánya-Kispest metróállomás

Mivel a Fidesz-média nem fog beszámolni az előválasztás pontos részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és eljussanak az ellenzékiekhez az információk!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here