Egy felháborodott Momentum szimpatizáns olvasónk küldte el nekünk az alábbi képet, mely a Kőbánya-Kispesten felállított szavazóhelyiségnél készült. Levelében azt írja, hogy az az erő, aki nem képes annyi önmérsékletre, hogy a szavazóhelyiségben ne kampányoljon, semmivel sem jobb a Fidesznél.

Kaptunk ma egy felháborodott levelet és fényképet az egyik Momentum szimpatizáns olvasónktól, mint írja a szavazásnak pártatlannak kell lenni, mit keres az előválasztási sátornál egy hatalmas DK logos pult, amin szavaznak az emberek?

Mindegyik párt képes megőrizni a szavazás pártatlanságát, de a módszereiben egyre inkább elfideszesedő DK nem képes tartani magát. Felállítottak egy hatalmas DK logós pultot Kőbánya-Kispesten és úgy folyik a szavazás, hogy a párt pultjánál huzzák be az ikszet.

 

Ilyet még a Fidesz sem merne egy választáson- szögezte le levelében az olvasónk.  Vajon ez nem egy közönséges csalási módszer, olyan amit a DK ezerszer már számon kért a Fideszen?

Egy dolog biztos, hogy olyan erő, amelyik nem képes egy választási versenyben az önmérsékletre, ráadásul a szövetségeseivel szemben, semmivel sem különb a Fidesznél. A DK-nak nagyon a fejébe szállt az Európai Parlamenti választásokon elért eredményük- összegzi az olvasónk.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here