Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Európai Unióban csak Horvátországban és Bulgáriában fogyaszt kevesebbet a lakosság, mint Magyarországon. Ezzel hivatalossá vált, hogy már Romániában is jobb az életszínvonal, mint hazánkban. Ez az Orbáni-politika totális csődje.

A Qubit.hu szemlézte az Eurostat legfrissebb, 2018-as adatok feldolgozó jelentését, melyből kiderül, hogy tavaly tíz olyan uniós ország is volt ahol,az átlagnál több pénzt költhetnek az emberek a mindennapi kiadásaikra. Az egyéni fogyasztás mértéke, vagyis a vásárlóerő a háztartások anyagi jóllétének a legmegbízhatóbb mérőszáma- hívja fel a figyelmet a portál

Luxemburgban az uniós átlagnál 32, Németországban és Ausztriában körülbelül 20 százalékkal nagyobb a vásárlóerő. Dániában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Finnországban, Belgiumban, Svédországban és Franciaországban az EU-átlagnál 5-15 százalékkal tudnak többet vásárolni.

Lesújtó az Orbáni-politika bizonyítványa, ugyanis a magyar életszínvonal hátulról a harmadik az Unióban. A magyar és a horvát háztartások az uniós átlagnak kevesebb mint a kétharmadát, kb 60 százalékát tudták a mindennapi fogyasztásukra fordítani, a bolgárok pedig alig több mint a felét.

Még három olyan ország van az Európai Unióban, ahol az uniós átlag kevesebb mint háromnegyedét éri el az átlagos fogyasztás: Észtország alig, Litvánia és Románia valamivel jelentősebben a 75 százalékos fogyasztási álomhatár alatt marad. Tehát ez azt is jelenti, hogy most már hivatalosan is jobb az életszínvonal Romániában egy 10 százalékkal, mint Magyarországon.

Nyilván erről a lesújtó eredményről nem fog beszámolni a Fidesz-propaganda médiája, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Orbán Viktor kormányzása alatt hazánk folyamatosan csúszik lefelé a különböző statisztikákban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here