Egyszerűen szánalmas, ami a Fidesz háza táján folyik. Van egy képviselőjük Simonka György, akit valami csoda folytán korrupciós bűncselekményekkel begyanúsított a nyomozóhatóság. A vád annyira komoly, hogy még a Fidesz-kétharmad is inkább felfüggesztette a mentelmi jogát. Most mégis a Fidesz Békés megyei elnökévé választhatják- derül ki a HVG cikkéből

A bűncselekményekkel meggyanúsított Simonka Györgyöt Békés megyei Fidesz elnöknek választhatják a mai tisztújításon, őt ajánlja melegen a Fidesz régióigazgatója is- derül ki a HVG tudósításából

A tavaly ősszel több súlyos bűncselekménnyel is meggyanúsított Simonka György körzetében kialakult viharok nem igazán ingatták meg a Fidesz régióigazgatóját abban, hogy a csütörtök esti megyei tisztújító ülésen a képviselőt ajánlja megyei elnöknek a hatvan körüli választmányi tagságnak.

Simonka György, akit több hónappal ezelőtt vesztegetéssel, költségvetési csalással meggyanúsított Polt Péter, mindenesetre ágyúgolyóként szervezkedik Békés megyében. A politikus azóta elindította az úgynevezett 3. Calendula-tervet is, amely nem más, mint az uniós források közös felhasználása különböző beruházásokra a térségben.

Ezzel párhuzamosan Simonka György nagytakarításba is kezdett, és az éppen a bűncselekményekkel való meggyanúsítása miatt vele szembeforduló harcostársait sorra kitolta a pályáról, nyilván azzal a részcéllal is, hogy a megyei elnöki posztot is kisebb ellenállással szerezhesse meg.

Mindeközben Békés megye az a térsége hazánknak, ahonnan már a magyarok inkább Romániába járnak át dolgozni, mert már ott jobbak a fizetések, mint a megye településein. Simonka ilyen sikeres terület politikája után, nyilván őt választják meg első emberüknek Fideszék…

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy gond nélkül megyei elnök lehet egy köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsított  politikus bűnöző a Fideszben, akinek a regnálása alatt ráadásul semmit nem fejlődött a térség, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a tényeket.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here