Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bolgár György a népszerű rádiós a Népszavában megjelent, remek írásban tette helyre az előválasztástól rettegő Tarlós István, íme:

Azt állította Tarlós István főpolgármester (a Magyar Hírlapnak adott interjújában), hogy „az előválasztás szimpla agitprop tevékenység”. Ezzel szemben a tény az, hogy bár kétségtelenül van propagandahatása, mégiscsak az történik, hogy a polgárok dönthetik el, ki legyen az ellenzék közös budapesti főpolgármester jelöltje. Ez nem agitprop, hanem több tízezer ember tényleges cselekvése. Magyarán demokrácia: igaz, nem illiberális, ahol mindig a főnök dönt.

Azt állította Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (a kormánytól egyáltalán nem távolálló Alapjogokért Központ konferenciáján az európai választásokról), hogy a balliberális oldal az általuk szélsőjobboldalinak bélyegzett – valójában szuverenista – erők többségét várta, és mivel ez a politikai közösség nem szerzett többséget, sikeresnek értékelte a választások eredményét.

Ezzel szemben a tény az, hogy az égvilágon senki nem várta a szélsőjobboldal győzelmét, a balliberális oldal csupán attól tartott, hogy a szélsőséges nacionalisták egyharmadot meghaladó, sok mindent akadályozni képes kisebbséget alkotnak majd. Nem ez történt, bár Orbán nagyon szerette volna. Ezúton fejezzük ki együttérzésünket.

Azt állította Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója (ugyanezen a konferencián), hogy a zöld ideológia eredetileg konzervatív, keresztény értékeket képviselt, de a birodalom kisajátította. Mint mondta, „az a társadalmi réteg, amely minket támogat, vidéken él, ezért fontos számára a környezet, és e téren kell új irányt mutatnunk egész Európának”.

Ezzel szemben a tény az, hogy a zöld ideológia annyiban volt konzervatív, hogy a természet megőrzését tartotta fontosnak, ugyanakkor ennek érdekében a helyi, részvételi demokrácia erősítését sürgette. Az amúgy nem létező európai birodalom nem sajátította ki, csak kezdi átvenni a zöldek követeléseit, ami meg a Fidesz vidéki támogatóinak igényeit illeti, a városban élő (ezek szerint) ellenzékiek számára még fontosabb az egészséges környezet megóvása, mert a környezetrombolás veszélyeit ők érzik jobban.

De azért hajrá Fidesz!  Azt állította Földi László volt hírszerző (a Magyar Nemzetben), hogy „a CEU ügyében is látható volt, hogy a törvényi feltételeknek nem megfelelő oktatási intézmény bezárása, illetve törvényes működésének elérése milyen kínlódva folyt és folyik. Ráadásul a félrevezetett közvélemény mögé bújva gondolják a magukat a világ urainak tekintők, hogy ők tulajdonképpen – felsőbbrendűségük okán – a törvények fölött állnak, és felülírják a többségtől megkövetelt szabályokat.”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here