Egy ország csak Bálint gazdaként ismeri Bálint Györgyöt, a népszerű kertészt. Aki ma részt vett a Budapesti előválasztáson. Az eseményen jelenlévő nyilvánosságnak azt is elárulta kire húzta be az ikszet, szerinte ki a legesélyesebb kihívója Tarlós Istvánnak.

Bálint György idén júliusban tölti be századik életévét. Hála Istennek, kiváló erőben van. Olyannyira aktív, hogy a hőség sem tudta visszatartani attól, hogy leadja a szavazatát az előválasztáson- számolt be róla a Hírklikk

Az Örs vezér téren felállított sátornál közös fotók is készültek Karácsony Gergellyel, miután Gyuri bácsi egy határozott ikszet tett a zuglói polgármester neve mellé a szavazólapon.

A találkozó után Karácsony az alábbi sorokat írta a közösségi oldalán:

“Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy ezt a fantasztikus életútra büszke, csodálatos embert a barátomnak tudhatom. Az pedig különösen jólesik, hogy Gyuri bácsi támogatja a munkám, és az én nevem mellé írta be az X-et az Örs vezér terén kihelyezett sátorban. Köszönöm, Gyuri bácsi!”

Egyébként hatalmas az érdeklődés a voksolás iránt.Becslések szerint az előválasztás első két napján már  20 ezer fő volt a résztvevő budapestiek száma.

Az előválasztáson szavazni személyesen lehet június. 20-25 között 10:00-tól 20:00-ig és június 26-án 10:00-12:00 között. Bár most lényegesen kevesebb helyen lehet szavazni, mint az első fordulóban, mutatjuk a listát:

Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Örs vezér tere, Boráros tér, Csepel- Görgey tér, XV. kerület-Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér, Újpest- Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület-Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út, Kőbánya-Kispest metróállomás

Mivel a Fidesz-média nem fog beszámolni az előválasztás pontos részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és eljussanak az ellenzékiekhez az információk!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here