Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tegnap a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Orbán Viktor veje Tiborcz István adott egy  interjút Indexnek, melyben bejelentette, hogy beperli Karácsony Gergelyt. Mint, megjegyeztük minden jel szerint az ellenzéki főpolgármester-jelölt valamivel nagyon a fején találta a szeget.

Tegnap számoltunk be róla, hogy Tiborcz István  rövid távú kampánytémának tartja, hogy Karácsony Gergely adójavaslatot nevezett el róla, mint az Indexnek elmondta: mivel ezt nem köteles eltűrni, személyiségi jogi pert kezdeményez Karácsony Gergely ellen.

Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, az ellenzék egyik főpolgármesterjelölt-jelöltje Facebookon reagált  Tiborcz István őt beperlő nyilatkozatára, Karácsony azt írja:

„Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van. A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat” – közölte a Karácsony-stáb.

Karácsony Gergely zuglói polgármester a főpolgármesteri kampányban ismertette a Tiborcz-adónak nevezett javaslatát, amely értelmében az 500 millió forint feletti budapesti ingatlanokat megadóztatnák, az ebből befolyó összeget pedig szociális bérlakásépítésre költenék.

Mint Karácsony Gergely elmondta, hogy a javaslat célja az, hogy visszaszedje a Fidesz-elittől azt, amit azok elloptak. Minden jel szerint remek eszközt talált ki erre az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

 

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here