Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Eddig több, mint 30 ezer budapesti ellenzéki választópolgár élt a szavazati jogával a fővárosi előválasztáson, melyen az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Momentum, az LMP és a Jobbik keresi azt a jelöltet, aki a legalkalmasabb kihívója lehet Tarlós Istvánnak 2019 őszén.

Az előválasztás harmadik napján, szombaton nyolcezernél többen mentekel voksolni a szavazósátrak valamelyikébe az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztáson – derül ki a szombati összesítésből.

Csütörtök óta így már 28 236 budapesti voksolt. Nem meglepően legtöbben a legnagyobb közlekedési csomópontokon, az Örs vezér terén, a Móricz Zsigmond körtéren és a Széll Kálmán téren. Online eddig 2420-an nyilvánítottak véleményt, tehát összesen már több mint 30 ezer budapesti élt a szavazati jogával.

Az előzetesen megállapított szabályok szerint ötvenezer szavazat az érvényességi küszöb, ennek több mint fele megvan már az egy hétig tartó voksolás harmadik napján.

Egyelőre csak a szavazókat számolják, a voksokat csak a szavazás lezárulta, június 26. után. Még négy napig lehet főpolgármester-jelöltet választani. Vasárnap, azaz ma, hétfő és kedden minden szavazó helységben 10 és 20 óra között. Illetve kedden 12 óráig.  Bár most lényegesen kevesebb helyen lehet szavazni, mint az első fordulóban, mutatjuk a listát:

Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Örs vezér tere, Boráros tér, Csepel- Görgey tér, XV. kerület-Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér, Újpest- Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület-Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út, Kőbánya-Kispest metróállomás

Mivel a Fidesz-média nem fog beszámolni az előválasztás pontos részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és eljussanak az ellenzékiekhez az információk!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here