Cserépfalu főutcáját nem rég alakították át, a főutca kapott egy csatornát is. Az átalakítás remekül sikerült. Egy buszsofőr töltött fel egy videót, amin az látszik, hogy a falu utcáján 40 cm-es víz hömpölyög. 

Nem bírta elvezetni azt a nagyobb mennyiségű esővizet, ami a napokban esett a borsodi Cserépfalu zsír új főutcáján kialakított csatorna rendszer- ez derül ki abból a videóból amit egy buszsofőr készített, miközben a folyóvá változott utakon próbál az Ikarusszal nem felborulni.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

A sofőr a videóban elmondja, hogy a csatorna rendszert nem rég csinálták meg és ezt a mennyiségű vizet nem bírja elvezetni. Azt persze nem tudhatjuk, hogy mi ennek a pontos oka, konstrukciós hiba vagy most tényleg olyan extrém mennyiségű eső esett, ami egyébként is áradást okozott volna.

A videóból jól látszik az emberek próbálják menteni a menthetőt, de ez nem könnyű hiszen a víz még a buszba is befolyik olyan magasan terül el a falu utcáin.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here