Elég csúnyára duzzadt az a videólopási-ügy ami a DK és a főpolgármester-jelöltjük és az ATV között robbant ki. Ügyvédi felszólítást küldött az ATV a Kálmán Olga Facebook oldalán lévő kampányvideók miatt – írja a hvg.hu. Gyurcsány a szavát adta az ATV vezérnek, hogy leveszik a videókat, de nem lett belőle semmi

Mint ismeretes az előválasztási kampányban az ATV óvatosan már figyelmeztette a DK-t, hogy nagyon nem örül neki, hogy a csatorna tulajdonát képző felvételeket engedély nélkül felhasználták és azokból vágtak össze egy kampányvideót Kálmán Olgának.

A HVG-nek Németh S. Szilárd vezérigazgató azt mondta: Gyurcsány Ferenc ígéretet tett arra, hogy az engedély nélkül felhasznált felvételt eltávolítják, ez azonban kedd kora délutánig nem történt meg. Ezért döntöttek az ügyvédi felszólítás mellett. Erről tájékoztatták a DK-t is.

Ezt követően a videók eltűntek Kálmán Olga Facebook-oldaláról, így a felszólítás tárgytalan. A DK sajtófőnöke a lapnak azt mondta: a jó kapcsolat érdekében törölték le a videókat. De természetesen a DK másképp emlékezett, hogy mire adta Gyurcsány Ferenc a szavát, szerintük azt ígérte meg a DK-elnöke, hogy nem kerülnek ki új videók.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here