Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma délután jelentette be a civil választási bizottság az előválasztás eredményeit. Már délután szivárogtak az eredmények, hogy valószínű Karácsony Gergely nyeri meg a voksolást.  Kálmán Olga már el sem ment az eredmény hirdetésre a 24.hu információ szerint megsértődött. 

Gyurcsányék már megint furcsát léptek az előválasztási buktára. Nem ment el Kálmán Olga az előválasztás eredményét bejelentő sajtótájékoztatóra, hanem egy kevesebbé ismert DK-s vezetőt küldtek oda Élő Norbert személyében.

Az eredmények ismertetése után a sajtó kérdések formájában ezért a nem túl elegánsnak látszó húzásért leszedte a keresztvizet a DK-ról. Hol van Kálmán Olga kérdezték, majd válasz nem érkezett a jelenlévő DK-s Élő Norberttől.

Magyar György a választási bizottság elnöke, csak annyit tudott válaszolni, hogy minden szervezet maga dönti el, hogy kit küld ide. Karácsony Gergely pedig jelezte, hogy de a DK-s politikusok azért itt vannak.

A 168 óra azt írja az incidensről, hogy kissé furcsán hatott az ellenzéki előválasztás szerdai eredményhirdetésén, hogy noha minden megjelent politikus az ellenzéki egységet hangsúlyozta, Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció jelöltje nem ment el az sajtótájékoztatóra, hanem csak videóban gratulált a győztes Karácsony Gergelynek

A lap szerint a sajtó ezzel kapcsolatos kérdéseire végül a helyszínen megjelent Gréczy Zsolt DK-szóvivő adott választ, aki szerint későn tudták meg, hogy közös sajtótájékoztatót tartanak a pártok, Kálmán Olga pedig az idő rövidsége miatt nem tudott volna megfelelő öltözetben megjelenni. Gréczy ehhez hozzátette, hogy Kálmán Olga a párt aktivistáival töltötte a délutánt.

A kései meghívóra való hivatkozás azért különös jegyzi meg a lap, mert az MSZP-P és a Momentum szerint a választást lebonyolító Civil Választási Bizottság még kedden jelezte, hogy várhatóan szerdán délután 4 és 7 óra között lesz közös sajtótájékoztató az eredményekről.

A DK-s Élő Norbert azt mondta a 24.hu-nak, hogy szervezési hiba miatt nem ment el az eseményre Kálmán Olga, azt hitték, csak a Civil Választási Bizottság eredményt ismertető tagjai vesznek részt a sajtótájékoztatón, a jelöltek nem. Egy szervező viszont szintén a 24-nek azt mondta, hogy szerinte mivel Kálmán Olga nem kapott külön meghívót, ezért megsértődött.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here