Tarlós István még az ellenzéki főpolgármester előválasztás kezdetén járt a Fidesz-közeli Hír TV-ben, akivel a csatorna egy giga interjút készített. Ám az idén 71 éves Tarlós István már jócskán veszített lendületéből, a legnagyobb megdöbbenésre gondolatait már papírból olvasta fel, sokszor akadozva szótagolva beszélt.

Vájtabb szemű közélet iránt komolyan érdeklődő tévé nézők nagyon megdöbbenhettek az idén 71 éves Tarlós István legutóbbi Hír TV-s interjúján. A főpolgármester korábban arról volt híres, hogy csípőből tüzelt és minden helyzetre volt szinte azonnal egy kiszólása.

Azonban Tarlós az interjú egy pontján elkezdett lehajtott fejjel beszélni, az asztalt bámulva igencsak akadozott kiejtéssel olvasta fel a mondatait. Tarlós nyelve már nem úgy pörgött, mint régen- jegyezhették meg azok aki látták az interjút.

Tarlós kezdetben még csak Kálmán Olga programjából olvasott fel, ez rendben van pontosan akarta azt idézni. Ám a legnagyobb megdöbbenés az volt, hogy jó néhány pont után már a saját válaszait, megjegyzését, cáfolatát is olvasta Tarlós.

Mindenesetre furcsa volt látni a csatába ígyekvő erős és lendületes Fidesz főpolgármester-jelöltjét, ahogy lehajtott fejjel a bajsza alá dörmög valamit.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here