Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást, miután több mint 33 350 szavazatot gyűjtött, megelőzve ezzel a 25 093-ig jutó Kálmán Olgát és az 9792 szavazatot kapó Kerpel-Fronius Gábort. Ez azt jelenti, hogy Karácsony lesz Tarlós István kihívója ősszel az önkormányzati választáson.

Az aHang civil platform által szervezett előválasztási eredményvárón először Kerpel-Fronius Gábor kapott szót, aki gratulált Karácsonynak, és teljes támogatásáról biztosította őt az elkövetkező kampányban.

Karácsony Gergely beszéde 10:22-nél kezdődik, a videó jobb alsó sarkában lehet felhúzni a hangerőt!

A győztes Karácsony Gergely beszédében azt mondta, hogy a lezajlott előválasztásnak sok győztese van:

„Magyarország kapott egy példát arra, hogy nem sikerült elüldözni a demokrácia szellemét mindenhonnan, és egy példát arra, hogy az ellenzéki pártok képesek együttműködni”.

Szerinte győzött a város, amelynek van esélye, hogy ősztől ellenzéki főpolgármestere legyen, de győztesek a pártok is, amelyek az elmúlt két hét során meg tudták mutatni, képesek kulturáltan vitatkozni egymással, és oda tudnak figyelni egymás véleményére.

Karácsony megköszönte a közel 70 ezer budapestinek, hogy részt vettek az előválasztáson, külön megköszönte az önkéntesek, és a két másik jelölt munkáját is – Kerpel-Froniusban „okos, melegszívű, városát szerető embert” ismert meg, és fontosnak nevezte, hogy sok Kálmán Olgához hasonló határozott nő lépjen a politika színpadára.

Aztán azt mondta, a legfontosabb, hogy „végetért a rivalizálás ideje, a pártok hatalmi játszadozásainak ideje” és mostantól egyértelmű a tét, csak előre szabad nézni, és számít az ellenzéki pártokra, hogy sikerül velük együtt egy közös, ütőképes kampánycsapatot kiállítani az őszre.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here