Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap este az ATV Egyenes Beszéd vendége volt Karácsony Gergely, főpolgármester jelölt, ahol kijelentette, hogy azon fog dolgozni, hogy a fővárosban ne legyen egyetlen egy fideszes polgármester se.

Karácsony Gergely a beszélgetés elején elmondta, hogy nagyon élvezte az elmúlt pár napot, Nagyon elfáradt, de ez egy „édes fáradság”. Tegnap például  mind  a 23 kerületben járt, ott a problémákról beszélt az emberekkel utazott vagy 160 km Budapesten belül.

Azt is elmondta, hogy az előválasztást a saját édes gyermekének tekinti, először a saját pártját, majd az MSZP-t sikerült erről meggyőzni. Nem jobb, hogy ha füstös szobák helyett az emberek döntenek a saját sorsukról?- tette fel a kérdést

Karácsony arról is beszélt, hogy 2006 óta Fidesz minden választás meg nyert és van egy tabu: a Fidesz nem lehet legyőzni, most ezen a főpolgármester választáson ez a tabu ledőlhet. Ezért támadják őt is gőzerőkkel.

De ledőlt az a tabu is, hogy nem lehet megadóztatni a szupergazdagokat, még Tarlós István is elismerte hogy a kerületek ki tudják vetni a Tiborc-adót. Ami, igaz mert én is mindig arról beszéltem hogy ezt a kerületek tudják kivetni, amúgy ő azzal támad engem hogy a fővárosnak nincs ilyen joga.

Arra kérdésre, hogy egy kormánypárti kerületvezetése hogyan fogja kivetni a Tiborcz-adót, Karácsony azt válaszolta, hogy azon fog dolgozni, hogy ne legyen Budapesten kormánypárti vezetésű kerület. Az ellenzéknek minden kerületben többsége van, mindenhol lehet nyerni és nincs vesztes körzet- szögezte le Karácsony

Szerinte Tarlós István nagyon kevés eredményt tud felmutatni, ezért foglalkozik ennyit az ellenzékkel. De ahelyett, hogy ennyit foglalkozik velünk, sorolja fel az eredményeit- ezt üzenem Tarlós Istvánnak- jelentette ki a főpolgármester-jelölt

A liget-projektről elmondta, hogy azt is főpolgármesterként meg lehetne állítani, de azt is ismertette, hogy Csepel-Ferencváros találkozásánál egy lopakodó Olimpia beruházás kezdődik el, a Fidesz titokban a 2032-es Olimpiát kezdi már el szervezni. Erre nem kaptak felhatalmazást a budapestiektől.

Ha Ő főpolgármester lesz, meg fogja kérdezni a budapestieket egy népszavazáson, hogy akarnak-e Olimpiát és több népszavazást ígért, mert szerinte egy XXI. századi modern nagyváros polgárai igénylik, hogy jobban be legyenek vonva a döntésekbe. Madrid mintájára el fog indítani egy demokrácia oldalt, ahol rendszeresen meg fogja kérdezni különböző kérdésekről a budapestiek véleményét.

Az előválasztás még ma, azaz szerda délig tart, tehát ha még nem voltál voksolni az alábbi címeken még megteheted:

Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Örs vezér tere, Boráros tér, Csepel- Görgey tér, XV. kerület-Fő tér, Lehel tér, Nagyvárad tér, Újpest- Városközpont, Flórián tér, XVII. kerület-Rákoskeresztúri központ, Kispest- Határ út, Kőbánya-Kispest metróállomás

Mivel a Fidesz-média nem fog beszámolni az előválasztás pontos részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és eljussanak az ellenzékiekhez az információk!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here