illusztráció

Hatalmas vihar tombol Észak-Magyarországon. Az ítélet idő felborított több kamiont, fákat csavart ki, utak váltak járhatatlanná.

Folyamatosan kapják a bejelentéseket a tűzoltók a koradélutáni vihar nyomán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – közölte csütörtök a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel.

Tóth Gabriella elmondta, Ajaknál kamion borult az árokba, a sok eső miatt Kékcse környékén járhatatlanokká váltak az utak, több útszakaszt pedig fakidőlések miatt kell lezárni.

Útra borult fák akadályozzák a közlekedést Kisvárda körzetében a 4-es úton, Járminál a 49-es, Nyírmadánál a 41-es úton, valamint többek között Baktalórántházánál és Ramocsaházánál is. Gyulaházán tornaterem tetejét bontotta meg a szél – ismertette. Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett bejelentés.

A frissmedia.hu stábja épp a kisvárdai Aqua Cinema területén forgatott, amikor lecsapott a vihar. A strandon dolgozók azt mondják, ember emlékezet óta nem volt ekkora vihar.

A portál arról számol be, hogy 10 perc alatt éjszakai sötétség, óránként 100-120 km/h szél csapott le, először homokvihar formájában, majd erősödö széllökések közepette jég és eső. A vihar erejére jellemző, hogy gyakorlatilag semmi nem maradt a földön, mindent vitt, ami mozdítható volt.

A térségi katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel közölte, hogy folyamatosan kapják a bejelentéseket a tűzoltók a koradélutáni vihar nyomán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here