Simán a forgalomba állt egy busz, ami ma hiányzó ablakkal és oldallemezzel indult el Budapestről Bajára, később a volán társaság jelezte az Indexnek, hogy már kivonták a forgalomból a buhera járatot.

Egy Budapestről Bajára tartó távolsági buszról készített fotó az Index egyik olvasója: a képen jól kivehető, hogy a busz ablaka ki van törve az oldal lemez hiányzik, amelyet – „házi” barkácsmódszerrel – egy falappal igyekeztek betakarni.

A felszálló utasokat ráadásul arra is megkérték, hogy ne menjenek a törött ablakon túlra, helyette próbáljanak meg a busz elején helyet foglalni. Így azonban nem jutott hely mindenkinek.

Az esettel kapcsolatba az Index megkeresésére pedig a DAKK Zrt. képviselője a következőket mondta:

„A kérdéses autóbuszt kiállítottuk a forgalomból, az utasokért pedig mentesítő járatot küldtünk. Az ügy tisztázása és a szükséges felelősségre vonás érdekében soron kívüli vizsgálatot indítottunk. A történtek miatt utasaink szíves elnézését kérjük!”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here