Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egye­dül ül­dö­gélt Kál­mán Olga pén­tek dél­után a Láng Téka köny­ves­bolt asz­ta­lá­nál, Márki-Zay ugyanis nem ment el a róla szóló könyv be­mu­ta­tó­jára, a pontos okokat egyenlőre nem lehet tudni, így a Fidesz-média gondoskodott, hogy az esemény botrányos körítést kapjon.

Nem ment el Márki-Zay Péter Kálmán Olga mai könyvbemutatójára. Szegény nehezen mozdul ki Hódmezővásárhelyről – próbálta mentegetni a helyzetet a nem rég még az előválasztáson megméretődő Kálmán

Amúgy sem volt túl nagy érdeklődés, ismerősök, autogramgyűjtők és csalódott újságírók álltak tízen-tizenöten pénteken a Láng Téka könyvesbolt előtt, ahol végül magányosan csak Kálmán Olga dedikált.

Kálmán Olgának nem rég jelent meg a könyve Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely független polgármesteréről. Márki-Zay Péter távolmaradásának az oka eddig nem ismert, így csak találgatások vannak.

Az egyik teória, hogy nem szeretett volna az időközben pártpolitikussá avanzsált Kálmán Olgával nyilvánosan mutatkozni, hiszen így más már olvasta is lehet a közös találkozóknak. A másik, hogy Márki-Zay a folyamatos Fidesz médiában ömlő lejáratások miatt hagyta ki az eseményt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here