Fotófelvételeket küldött az Indexnek egyik olvasója, amiről kiderül, adóhatósági-zár alá került a Vajna Tímea cége által tavaly felvásárolt Donut Library nevű fánkozólánc egyik üzlete. Általában ilyen esetre akkor kerül sor, ha az adóellenőrök helyszíni ellenőrzést tartanak és valamit nem találnak rendben.

A 12 napos büntetést az adóhatóság a Karinthy Frigyes úti fánkozó ajtajára helyezte el, június 27-étől július 8-áig nem nyithat ki az üzlet. A kiíráson szerepel, hogy az üzlet adótörvényekkel kapcsolatos jogszabálysértést követett el.

A portál írt a Donut Librarynak és a NAV-nak is, hogy pontosan mi történt.

Azonban megjegyzik, a cég meglehetős késéssel, csak június 21-én adta le a tavalyi évről szóló beszámolóját (a határidő május vége). Ennek alapján hasonló árbevételt (126 millió forintot) könyvelt el, mint 2017-ben (137 millió forint), a profit viszont a negyedére esett vissza (18,6 millió vs. 4 millió forint).

A The Donut Library Kft. egyébként február elején „beolvadás miatt megszűnt”, azonban az anyacég, a Mr. Funk aktuális beszámolója még mindig nincs fent az e-beszámolók között.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here