Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Autóbaleset érte az ATV népszerű műsorvezetőjét Sváby Andrást. Az ATV egyik sikerműsorának a, Heti Naplónak a műsorvezetőjének autójába egy másik kocsi hajtott miközben a gyermekét vette ki az ülésről. A balesetet okozó sofőr továbbhajtott- írja az ATV.hu

Ez a nap sem indult máshogyan Sváby András számára, mint a többi: annyiban mégis különbözött, hogy csaknem tragédia lett a vége egy őrült sofőr miatt. A Heti Napló műsorvezetője kisfiát vitte bölcsődébe, és vette ki őt rutinszerűen a hátsó ülésről, amikor olyan erővel hajtott neki egy sofőr a nagyjából 45 fokos szögben kihajtott ajtó szélének, hogy azt rágyűrte az előtte lévő kocsiajtóra.

Bár az anyagi kár is jelentős, de ami igazán zavarja a televíziós műsorvezetőt, hogy az autós „gusztustalan módon” továbbhajtott, miközben még szemkontaktus is felvették pár pillanatra. A nagy csattanáson és az azt követő ijedtségen kívül azonban – tette hozzá –, szerencsére senkinek nem esett baja.

Az eset után Sváby András azonnal kihívta a rendőröket, akiknek nem kellett sok idő, hogy rájöjjenek: forgalomból kivont gépjárművel utazott az ismeretlen elkövető. Nem volt nehéz dolguk, tekintve, hogy a műsorvezető a rendszámon túl az autó típusát és színét is megjegyezte. A műsorvezető feljelentést tett, a „segítségnyújtás elmulasztásával” ugyanis akár a bűncselekmény kategóriája is megállhat.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here