Karácsony Gergely egy remek csellel megmentené a Tudományos Akadémiát, választási győzelme után Budapest önkormányzata alapítana egy Akadémiát. Az ötlet nyilván nem tetszik az EU kutatási pénzeket lenyúlni ígyekvő Fidesznek ezért rögtön be is támadták Karácsonyt

“Karácsony Gergely előbb Zuglóban mutassa be tudományát!” – így reagált a Fidesz arra, hogy az MSZP-Párbeszéd főpolgármesterjelöltje azt ígéri, ha megválasztják, akkor a főváros létrehoz egy úgynevezett Budapesti Tudományos Akadémiát.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: mielőtt Karácsony Gergely tudományos akadémiák alapításába kezd, előbb Zugló polgármestereként “tegye végre rendbe” a kerület ügyeit. Tegye ingyenessé a zuglóiak parkolását, mindaddig, “amíg nem rendezi a parkolási káoszt, amit ő okozott a kerületnek” – sorolta a Fidesz, amely szerint “Karácsony Gergely alkalmatlansága minden egyes nap milliós kárt okoz a zuglóiaknak”.

Nyilván, hogy nem tetszik a javaslat a Fidesznek, hiszen minden elkövetett, hogy olyan rendszert alakítson ki a tudományos életből is, amin keresztül hatékonyan el tudja lopni az EU által küldött kutatás-fejlesztési pénzeket.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here