Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Összeomlás szélén táncolhatnak az okmányirodák, egyszerűen senki nem akar elmenni kormánytisztviselőnek, közben  hatalmas sorok a kormányablakok előtt. Sokkal több időbe telhet egy személyigazolvány, egy lakcímkártya vagy épp egy jogosítvány elintézése vagy egy gépkocsi átírása.

Iszonyatosan megnehezedett mostanra a hivatalos ügyeink intézése. A szmo.hu számolt be róla, hogy 10 órára annyira feltorlódott a sor az egyik budapesti kormányablak előtt, hogy egészen a sarokig nyúlt az ügyintézésre várakozók tömege. A kormányhivatal szerint azonban később gyorsan ment az ügyintézés.

Szerdán már az új rövidített munkarend alapján délelőtt 10-kor nyitott a Margit körúti kormányhivatal. A nyitás előtt már rengetegen álltak sorba, egészen a sarokig nyúlt az ügyintézésre várakozók tömege.

A kormányhivatal tájékoztatása szerint „a nyitást követően a II. kerületi kormányablakban az ügyfélfogadás teljes létszámmal, zökkenőmentesen zajlott, a jelzett kormányablakban a várakozási idő átlagosan 20-22 perc volt.

Komoly problémák oka az, hogy szinte senki nem akar Budapesten kormánytisztviselő lenne, a Népszava információ szerint 600 betöltetlen állás van. Közben, hogy ne omoljon össze a rendszer minden vidéki járási hivatalból két embert a fővárosba vezényelnek a budapesti kormányablakokba az utóbbi hetekben már kezelhetetlenné váltó munkaerőhiány csökkentésére.

Országosan egyébként 4000 dolgozóval van kevesebb a szükségesnél, ami nem is meglepő, tekintve, hogy a rendkívül alacsony bérek mellett egyre több feladat terheli az kormányablakban munkát vállaló közalkalmazottakat.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy Orbánék addig zsigerelték ki az embereket, hogy most már senki nem akar nekik dolgozni, oszd meg, hogy mindenki lássa, ennek az lett a következménye hogy hatalmas sorok alakulnak ki az okmányirodáknál.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here