Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas botrányt keltett, hogy a soproni VOLT Fesztiválon  a Terror Háza Múzeum reklámfilmjében becsempésztek egy kis Fidesz-propagandát és  Orbán Viktor 89-es beszédének egy része került levetítésre.

Kádár Tamás, a VOLT Fesztivált is szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője azt mondta a hvg.hu-nak erről, hogy „A Terror Háza Múzeummal van egy együttműködésünk, különböző felületen mi is kommunikáljuk a rendszerváltás 30. évfordulóját, ez a videó az egyik eleme volt ennek. Nyilván relatív kevés beleszólásunk van abba, hogy milyen reklámfilmet készítenek, nem tudjuk cenzúrázni őket, ahogy ők sem minket. De nem érzem ezt annyira vészesnek.”

Majd ezután újabb hullámokat keltett, hogy a Balaton Soundon is le akarták vetíten a kisfilmet. Most viszont az Index azt írja, elkészült a kisfilm – emlékvideó – második része, Orbán Viktor helyett Kozma Imre atyával, nem is adják többet a jelenlegi miniszterelnök szavait le. Erről a Sound sajtófőnöke beszélt a lapnak.

A Szigeten nem videókkal, máshogy emlékeznek majd meg a rendszerváltás 30. évfordulójáról. Fotókiállítás lesz. Az Index egyik olvasója egyébként levelet is írt a szervezőknek, azt kérdezve, hogy a Szigeten is számíthat-e a propagandaklipre, mivel, ahogy írta, nem szeretné a belépőjegye árával propagandát támogatni.

A Sziget válaszolt neki: a Sziget esetében Orbán Viktor távol marad a kivetítőtől – elnézését kérjük, ha megbántottuk a VOLT fesztivál programjával. Tehát a Sziget fesztivál sem fogja leadni az Orbán-propaganda videót.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here