Bihal Dávid, a XV. kerület egyik MSZP-s képviselője ismét borított a városrész legutóbbi  képviselőtestületi ülésén. Hozzászólásában kitálalt Pintér Gábor, a Fidesz helyi polgármester-jelöltjének botrányos ügyeiről

Bihal Dávid hozzászólásában elmondta, hogy tény, hogy Pintér Gábor cigány k@rvának nevezett egy hölgyet, majd az is tény, hogy nem ment el betegségre hivatkozva a bírósági tárgyalására, de az is tény, hogy az RTL Klub kamerái elöl is elmenekült.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Bihal Dávid arra is felhívta a figyelmet, hogy Pintér a mai napig nem kért ezért bocsánatot. Majd a fiatal MSZP-s kijelentette, hogy a kerületi Fidesz politikai kultúrájának egyik alapköve, hogy nőgyalázó kijelentéseket tesznek.

Ezután több esetet is felsorolt Bihal, amikor egy önkormányzati tisztségviselő hölgyet fenyegettek meg a helyi fideszesek, de felidézte a jegyző asszony ellen intézett fideszes támadásokat is.

A Fidesz médiája nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz XV. kerületi polgármester-jelöltjének milyen botrányos ügyei vannak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen embert jelölt a Fidesz a városrész vezetésére.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here