Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Volt MDF-es parlamenti képviselő mögé sorakozott fel az őszi önkormányzati választás előtt az ellenzék Mátészalkán – értesült az atv.hu. Az ország északkeleti részén fekvő kisvárosban Vékony Miklóst támogatják az ellenzéki pártok, aki a nagypolitika után ügyvédként kezdett praktizálni.

Nemcsak Budapesten és nagyobb, megyei jogú városokban alakulnak sorra az ellenzéki együttműködések az önkormányzati választás előtt, hanem kisebb településeken is, mint például Mátészalkán. Az ország északkeleti részén található kisvárosban – ami egyebek mellett arról híres, hogy a fideszes Kósa Lajos édesanyjának van itt egy sertéstelepe – Dr. Vékony Miklós, a Mátészalkáért-TESZ polgármester-jelöltje mögé állt be a teljes ellenzék, amit ma délután 15 órakor jelentenek be– értesült az atv.hu.

A polgármester-jelöltet támogatja a Mátészalkáért Tenni Akaró Emberek és Szervezetek Egyesülete, a mátészalkai MSZP, a megyei Jobbik, a megyei Momentum, a mátészalkai DK, a megyei Párbeszéd és a Mindenki Magyarországa Mozgalom is.

Az összefogás célja egyebek mellett a közösségen belüli együttműködés kialakítása, illetve a közjó, mint legfőbb törvény érvényre juttatása, és ezen keresztül egy olyan működési rendszer kialakítása, amely csak és kizárólag a teljesítményt díjazza- közölte előzetesen a jelölt.

Vékony Miklósnak egyébként jogi végzettsége van és nem áll távol tőle a politika. Olyannyira nem, hogy az MDF színeiben szerzett mandátumot az első szabadon választott parlamentbe, ahol egyebek mellett az Országgyűlés Alkotmányügyi és Jogszabály-előkészítő Bizottságában tevékenykedett. Emellett a Megyei Fejlesztési Tanács társelnöke volt az első parlamenti ciklusban és a Számvevőszéket Vizsgáló Bizottság elnökeként olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amely kezdeményezte a parlamenti Számvevőszéki Bizottság felállítását.

A politikai karrier azonban a ciklus végéig, 1994-ig tartott, azóta is ügyvédként praktizál és nemcsak a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarának, de a Magyar Jogászegylet megyei elnökségének is tagja.

A városban úgy hírlik, hogy a regnáló polgármester, Hanusi Péter ősszel is megméretteti magát a Fidesz-KDNP jelöltjeként, így Mátészalkán is úgy tűnik, egy, közös ellenzéki jelölt hívhatja ki a kormánypárti polgármestert.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here