Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap Lázár János közösségi oldalán jelentette be, nem fogadja el a hódmezővásárhelyi Fidesz felkérését, hogy a induljon a polgármesteri tisztségért. Ennek apropóján Márky-Zay Pétert, Hódmezővásárhely polgármesterével készített egy interjút a Hírklikk, amiben úgy beoltotta Lázárt, hogy most is csak pislogunk.

Márki Zay a Hírklikk interjúban, arra a kérdésre, hogy meglepte-e Lázár bejelentése, azt válaszolta, hogy meggyőződése, ha Lázár valóban úgy látta volna, megnyerheti a választást, elindult volna elen. A városban járva, emberekkel beszélve, azt tudom megerősíteni, valószínűtlennek tartják, hogy esélye lenne. Persze trükköket még bevethet ennek érdekében- jelentette ki a népszerű polgármester

Arra a felvetésre, hogy Lázár nem indulásának nem lehet, hogy az az oka, hogy a Fideszben vagy a kormányzatban remél magasabb pozíciót, Márki-Zay azt mondta, hogy az nem világos neki, hogy akkor miért kérte fel a Fidesz helyi vezetője, Havasi Katalin, Lázár közeli munkatársa.

Ha tudták, hogy visszautasítja, miért játszották el ezt a színjátékot? Kizártnak tartom, hogy Havasi Lázár engedélye nélkül kérte volna fel. Amennyiben Lázár ezt a visszasorolási kísérletet akarta megakadályozni, Havasi biztosan nem tette volna meg ezt a gesztust. Nem hozta volna ilyen kellemetlen helyzetbe a Fidesz helyi szervezete- szögezte le Márki-Zay

Majd kifejtette, hogy ez az egész inkább tesztelésnek tűnt, meg akarták tudni, mit gondolnak a vásárhelyiek az indulásáról. Miután a Fideszben belátták, nem lenne sikeres jelölt, Lázár kénytelen volt meghátrálni. Ha mégis taktika lett volna, annak is nagyon rossz.

Márki- Zay kérdésre elárulta, hogy természetesen őt a teljese ellenzék támogatja és komoly ellenzéki jelölt rajta kívül nincs és nem is lesz. Ez látható. Majd elmondta, hogy azt könnyen el tudha képzelni, hogy a MI Hazánk jelöltje mellett valakit elindítanak ellenzéki jelölti álcában. Ahogy ezt megtetté tavaly februárban egy volt szocialista képviselő jelölésével.

Majd az interjú végén keményen beoltja Lázárt: ami most itt biztos, a vásárhelyiek azt látják és mondják, Lázár nem mer elindulni Márki-Zayjal szemben- összegzi a kialakult helyzetet Hódmezővásárhely független polgármestere.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here