Először is kezdjük azzal, hogy hivatalosan is beköszöntött a nyári uborkaszezon és szaftos hírek helyett, most színes történetek mennek minden felé. A mostani elmebeteg történetet az Index szúrta ki, nekik tessék megköszöni: konkrétan egy kakas ellen indult per, mert az kukorékolt Franciaországban, a hír CNN-t is megjárta.

Egy Maurice nevű réztollú kakast pereltek be a szomszédai a nyugat-franciaországi faluban, Saint-Pierre-d’Oléronban. Corrine Fesseau, a lármázó kakas gazdája elmondta a CNN-nek, hogy 35 éve él a faluban, és még soha nem akadt hasonló gondja.

Az évente csak pár alkalommal a faluba látogató városi szomszédok először 2017 áprilisában panaszkodtak a kukorékolásra, és egyben kérték, hogy fogja be a madár csőrét.

A kakaspernek most csütörtökön volt a tárgyalása, a vád zajszennyezés, és bár az ítélet szeptember 5-én várható, a per elindított egy vitát a városi és a vidéki franciaországi élet közötti különbségekről. Egyébként 12 ezer ember írta alá a Maurice felmentéséért indított online petíciót, és rengetegen támogatják Corrine Fesseau-t. A kakas nem jelent meg a bíróságon, a gazdája képviselte.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here