A 444 szúrta ki a történetet, hogy egy náci politikai fanatista megpróbált felgyújtani egy zsinagógát, de igazából a zseniális mesterterv során magát sikerült lángra lobbantania, a zsinagógában nem sok kár keletkezett.

Először fejszével betörte a zsinagóga ajtaját, majd elment egy kanna benzinért, amit a lyukon beöntött az épületbe, majd utánadobott egy gyufát. A náci elkövető a jelek szerint sosem nézett netes viccesvideókat benzinnel játszó debilekről, így jól el is kapta a kirobbanó lángcsóva, alaposan megégetve az arcát és a kezét is- írja az esetről a 444

Azért a zsinagógában is sikerült tüzet okoznia, de az időben kiérkező tűzoltók még azelőtt el tudták oltani a lángokat, hogy azok érdemi kárt okoztak volna az épületben.

Amikor a rendőrség nem sokkal később letartóztatta, a jegyzőkönyv szerint azok voltak az első szavai, hogy “Kérem, mondják azt, hogy a zsinagóga porig égett, különben rosszul készítettem elő az egészet.”

A  rasszista elkövetőt kórházi kényszergyógykezelésre ítélte a bíróság , aki egyébként az egész gyűlölettámadást még tavaly júliusban hajtotta végre a nagy-britanniai Exeter híres, 1762-ben épült zsinagógája ellen.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here