“A családhoz egy nő és egy férfi kell. Ez a követendő példa, ez a nemzet jövője! Ezt kell erősítenünk gyermekeinkben! Meg kell védenünk őket a nyílt, szexuális aberrációtól, a provokatív vonulások látványától!,”- posztolta szombaton Facebook-oldalára a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Kiakad Boldog István, a Fidesz frakcióvezető helyettese a Pride-on, tegnap egész nap nagyon dühös posztokat írogatott ki Facebook-oldalára, mint például:

“A családhoz egy nő és egy férfi kell. Ez a követendő példa, ez a nemzet jövője! Ezt kell erősítenünk gyermekeinkben! Meg kell védenünk őket a nyílt, szexuális aberrációtól, a provokatív vonulások látványától!”

Majd a Fidesz közeli gyűlöletcsoport, a Vadhajtások egyik uszító cikkét meglátva az alábbiak buggyantak ki belőle: “Vérlázító, amit művelnek, meggyalázták Horthy Miklós kormányzó úr emlékét. Akik ezt tették börtönbe a helyük, a Pride-ot be kell tiltatni!”

Nem ez az első esett, amikor a Fideszes vezető betiltaná az emberjogi demonstrációt, egy hónapja a médiaszolgáltatással kapcsolatos törvények általában vitájában arról beszélt a fideszes képviselő, hogy elképzelései szerint hogyan lehetne megvédeni a „gyermekeinket a szexuális és egyéb aberráltságoktól”, és arra kérte a képviselőket, hogy „tegyenek meg mindent azért, hogy a hamarosan következő Pride felvonulást ne lehessen nyilvánosan megtartani”.

„Mindenki azt csinál a négy fal között szexuálisan, amit akar, engem ez nem zavar. Nem velem van vitája, hanem a természettel.

De ha ennyire önök aggódnak a gyermekek érdekeiért, akkor lesznek szívesek megakadályozni, hogy Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek.
Mert ha valami rossz dolgokat hoz egy gyermekben, rossz gondolatokat, akkor azt gondolom, hogy ez” tette hozzá Boldog István.

Boldog István arra is kitér, hogy szerinte a közmédia játszhatna több nemzeti rockot, „egy kis Romantikus Erőszakot, Kárpátiát, Ismerős Arcokat, Szkítiát, nagyon jó lenne, de nem én határozom meg szerencsére, hanem a szakemberek, hogy mit adnak a televízióban”.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here