Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A botránypolitizálásáról elhíresült IX. kerületi képviselőnő, Baranyi Krisztina pár hete riadoztatta a teljes magyar médiát egy ferencvárosi társasház pincéjéhez, ahol korábban egy galvanizáló üzem működött. Többek között az odacsődített RTL Klub azt állította itt bizony rákkeltő anyagok találhatóak.

Alig két hete a ferencvárosi botránypolitikusnő összecsődítette a teljes magyar médiát egy ferencvárosi társasház pincéjéhez, ahol olyan feltételezésekkel élt, hogy a korábbi galvanizálóüzem területén nagyon veszélyes anyag található.

A kerületi önkormányzat a botrányképviselőnő források és mérések nélküli feltételezéseit kivizsgálta és az ilyen helyzetekben a honvédség után a második leghivatalosabb szervezett a katasztrófavédelmet kérte meg, hogy végezzen méréseket, most megjöttek a szakértői vélemények.

Kiderült, hogy Baranyi Kriszta állításai igen csak lyukra futottak és ebben a formában indokolatlan pánikkeltés volt, ugyanis nem volt kimutatható az üzem területén semmilyen rákkeltőanyag.

Az önkormányzat közleményéből kiderül még, hogy a Telepy utca 34. alagsorában található önkormányzati tulajdonú helyiséget hosszú évekig galvanizáló üzem számára bérelték. Egy idő után a bérlő jelezte, hogy nem tudja már kigazdálkodni a bérleti díjat, így elállt a további bérléstől.

Most  a katasztrófavédelem mobillaborja gázkromatográf segítségével megállapította, hogy semmilyen mérgező anyag nem található az alagsori helyiségben. A közlemény arra is kitér, hogy a társasház lakóitól nem érkezett kérés vagy panasz ez ügyben, azt csak Baranyi képviselő asszony fogalmazott meg.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here