Az Index egyik olvasója jelezte, és küldött fényképet arról, hogy hétfő délután egy mozdony áttörte és lelökte a mellékvágány végéről az ütközőbakot a Pest megyei Érden. A mozdony centikkel a Fehérvári út fölé épülő híd munkagödrének szélén állt meg.

A Mávinform megerősítette az esetet. Azt írták, hogy a Train Hungary magánvasút egyik mozdonya indult el engedély nélkül az első vágányról, majd kiütötte a csonkavágány végén a bakot, és hat tengellyel kisiklott. A baleset a vonatközlekedésben nem okozott gondot, sérülés nem történt, a baleset körülményeit pedig szakemberek vizsgálják.

Centiken múlt a hatalmas baleset

Simó Károly érdi alpolgármester Facebookon posztolt a szokatlan esetről. Leírta, hogy a vonat Érd Nagyállomásnál hajtott rá a mellékvágányra, majd a Velencei úti vasúti felüljárónál a töltés szélén állt meg. Simó képein az is látszik, hogy a mozdony teljesen túlfutott a síneken, és arról leszaladva akadt meg végül.

A mozdony egy ivóvízvezeték fölött állt meg, ezt lezárta a vízmű, statikusok vizsgálják hogy mi a további teendő, tette hozzá. Simó közlése szerint a Velencei út forgalmát várhatóan le kell zárni az érintett szakaszon.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here