Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselő szerint az őszi helyhatósági választás tisztességes lebonyolításának minimális feltételei sem adottak, „soha nem volt még ekkora esély”, hogy az önkormányzati választást „elcsalják”.

A kormányzati kisgömböcnek csillapíthatatlan az étvágya, mindent felfal, ami az útjába kerül – értékelte Bencsik János a T-Systems információtechnológiai cég a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó 4iG Nyrt. általi felvásárlását.

Az ellenzéki politikus jelezte: vizsgálják, miként vihetnék a leghamarabb a parlament nemzetbiztonsági bizottsága elé ezt a felvásárlást, hangsúlyozva, mivel a cég az országgyűlési és az őszi önkormányzati választás lebonyolításának részese.

Arra szólította fel a Nemzeti Választási Irodát, hogy írjon ki új közbeszerzést az őszi választás informatikai hátterének biztosítására, és abból zárja ki az összes olyan céget, amely „különböző fideszes politikusok és üzletemberek révén kapcsolatban áll a kormányzattal”.

Jelezte: e nélkül a Jobbik számára nem fogadható el legitimnek a választási eredmény.

Az önkormányzati együttműködéssel kapcsolatos kérdésre Bencsik János azt jelezte: sehol nem a többi ellenzéki párt ellenében, hanem éppen azok tudtával, beleegyezésével indít saját jelölteket a Jobbik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here