Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Krug Emíliával madarat lehetne fogatni, annyira boldog. Meg is van az oka az örömre: babát vár. A műsorvezető lassan várandóssága feléhez érkezik, s már azt is tudja, milyen nemű lesz a gyermeke.

„Tíz éve vagyok együtt a férjemmel, nyolc éve házasodtunk össze” – avatta be a tévés a részletekbe az atv.hu-t. „Mindig tudtuk, hogy szeretnénk babát, de ki is szerettük volna élvezni a közös életünket. Imádunk moziba, színházba járni, jönni-menni, barátokkal találkozni. Az utóbbi időben éreztük azt, hogy jó lenne egy gyerekkel együtt felfedezni a világot. Ahogy elhatároztuk, egyből jött is.”

A szűk családdal úgy közölte a hírt, hogy mindannyiuknak külön-külön adott egy dobozt, melyben egy-egy babaruha volt. Ekkor mindenkinek leesett, hogy bővül a család.

„Amit Andrásnak, a férjemnek adtam, abban kék babaruha volt” – mesélte lapunknak. „Valószínűleg működött a tudatalattim, mert valóban kisfiúnk érkezik. Pedig végig azt gondoltuk, hogy lányunk lesz, már évek óta megvolt, hogy Pannának fogjuk hívni. Aztán a genetikai vizsgálatok során kiderült: kisfiút várok. Máténak hívják majd, és mindkettőnk vezetéknevét megkapja. Ezt apukám miatt is szeretném, aki nem élhette meg ezt a csodát.”

A műsorvezető most lesz 18 hetes várandós, lassan elérkezik a félidőhöz. Szerencsére eddig semmilyen nehézséget nem okozott a pici.

„Az első három hónapban néha kicsit fáradékony voltam, de egy-egy rövid alvás mindig helyrehozott, és minden ment tovább. Néha a munkahelyemen pihentetésképp fölteszem a lábamat az asztalra, de a kollégáim elfogadóan csak annyit mondanak: egy kismamának mindent szabad! Ez nagyon jó érzés. Úgy tervezem, végig dolgozni fogok, nem vagyok otthonülős típus. Az októberi önkormányzati választásról szóló műsorunkban ugyanúgy fogom mutatni az eredményeket, mint korábban, csak már hét hónapos pocakkal.”

Emíliáéknál nem kell külön kialakítaniuk gyerekszobát, hisz erre a célra eredetileg kijelöltek egy helyiséget. Csupán egy kiságyat és egy pelenkázót kell beszerezniük, illetve András megígérte, hogy újrafesti a szobát, a zöldes-mentás színek fognak dominálni. Emília az első dekorációs elemet már be is szerezte: férje születésnapjára készíttetett egy vászonképet, amelyen Dorka cicájuk mellett egy pici és két nagyobb cipő sorakozik.

És hogy meddig kell nélkülözniük a nézőknek az ATV-n?

„Pár hónap kihagyás után, tavasszal fokozatosan már visszatérek a képernyőre” – avatta be terveibe az atv.hu-t. „Szerencsére itthonról is tudok készülni, ráadásul a férjem munkája is kötetlen időbeosztású. Ez a terv, de persze az élet bármit felülírhat.”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here