Egyre többször téma különböző internetes fórumokon az úgynevezett bosszúfékezés, ami kb azt jelent hogy a közlekedés konfliktust úgy intézi el valaki, hogy kielőz majd nyom egy satuféket. A csodás megmozdulás nem csak veszélyes, hanem a magyar büntetőtörvénykönyv jó pár év börtönnel is jutalmazza. 

Csütörtök reggel volt egy baleset az M7-es autópályán: egy Peugeut kisteherautó borult fel,  az is kiderült, hogy azután, hogy egy másik autós bosszúból befékezett elé.

A rendőrség pénteki közlése szerint az történt, hogy egy budapesti férfi Peugeot kisteherautójával haladt az M7-es autópályán Lepsény felé, de menet közben bevágott elé egy Volvo és hirtelen, intenzíven fékezni kezdett.

A kisteherautó vezetője el akarta kerülni az ütközést, és megpróbálta az előtte fékező autóst kikerülni, de a járműve irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés erejétől a Peugeot felborult, és az oldalán-tetején többször átfordulva a leállósávban állt meg. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A Volvót vezető 48 éves férfi tovább haladt, majd a balesetet észlelve visszatolatott segítséget nyújtani. A helyszínre kiérkező rendőrök azonban megállapították, hogy a férfi a baleset előtt egy közlekedési konfliktust akart azzal megtorolni, hogy bevágott a Peugeot elé és hirtelen fékezni kezdett, ezért ellene közúti veszélyeztetés miatt indult eljárás, aminek a vége egy jogsi elvétel és hosszú börtönévek is lehet.

Mák, hogy az emberünk nem okozott halálos közúti balesetet, mert akkor egy életen keresztül viselné a “gyilkos” bélyeget a homlokon. Mindenki döntse el, hogy megéri így elégtételt venni a sérelmeken.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here