Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor most éppen azon dolgozik, hogy egész Európának bebizonyítsa, amit mi magyarok már tudunk róla, egy összeférhetetlen, rugalmatlan és semmi kooperációra nem nyitott politikus.

Nincsen fél éve, hogy Orbán Viktor még nagy hangon tett hűségesküt Manfred Weber mellett, majd rá pár hónapra mindent elkövetett, hogy meg is buktassa az addig fennhangon támogatott EU-s vezetőjelöltet.

Pár hete pedig meg is lett Orbán új jelöltje, akit az egész magyar jobboldali média Európa legszuperebb politikusának állított be, a német von der Leyen személyében. Nem is kellett sokat várni, hogy meglegyen az első média konfliktus a két politikus között.

“Nem tudjuk teljesíteni ezt a kérést” – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök az ATV munkatársának a parlamenti folyosón az ülésteremből távozóban arra, hogy teljesíti-e az európai bizottsági elnökjelölt, Ursula von der Leyen kérését, hogy a férfi uniós biztos-jelölt mellé (nálunk ez Trócsányi László) nevezzenek meg egy női biztos-jelöltet is.

Kérdésükre, hogy miért nem, Orbán Viktor azzal válaszolt: “mert nálunk már van döntés arról, hogy ki a jelöltünk, és az a döntésünk, hogy csak egy jelöltet nevezünk meg”.

Tetszik érteni, Orbán által támogatott Európai vezetőnek az első kérése a tagállamok felé, hogy méltóztassanak megnevezni egy női jelöltet is és ki az aki elsőnek pont tesz rá magasról, hát a mi jó Orbán Viktorunk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here