Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

További városi természetpusztításra készül a Fidesz, ezúttal Budapest III. kerületében Óbudán- derül ki Kiss László az ellenzék közös, tehát az MSZP-DK-Momentum-Párbeszéd-LMP polgármesterjelöltjének tiltakozó közleményéből.

Az újabb városi természet pusztításra az óbudai Szentendrei úton kerülne sor. A Mátyás király útjától a Pünkösdfürdő utcáig szinte az összes fát ki fogja irtani a Fővárosi Önkormányzat, hiszen a napokban már megtörtént a fák kijelölése vágásra- derül ki Kiss László az ellenzék közös Óbuda-Békásmegyeri polgármesterjelöltjének közleményéből.

Ez – állítólag – az itt már korábban megígért útépítés miatt szükséges. Sem a lakosságot, sem a kerületi önkormányzat képviselőtestületét nem tájékoztatták a fák kivágásáról.

A munkálatok után az út szélessége nem változik, és a jelenlegi vízelvezető árok is megmarad. Egységesen 1,75 m-es szélességű járdát és parkolóhelyeket terveznek kialakítani.

A fák szemrevételezése után egyértelműen látszik, hogy a vágásra kijelölt fák jelentős része nem beteg , illetve jelenleg is kapubehajtó közelében helyezkedik el, így azok kivágása a parkolók kialakítása szempontjából nem indokolt.

Majd Kiss László leszögezte az ellenzék nevében, hogy megdöbbentőnek tartják, hogy a Fővárosi Önkormányzat meg sem kísérelte, hogy összehangolja az úthálózat fejlesztésének szempontjait az élhetőség szempontjával. Újra bebizonyosodott, hogy a FIDESZ semmibe veszi a kerület lakosságát. “Felszólítjuk a Fővárosi Önkormányzatot, hogy azonnal állítsák le a munkálatokat, és olyan tervek készüljenek, amelyek nem pusztítják el a környezetünket.”- fogalmazott az ellenzéki politikus

Elfogadhatatlan, hogy a Fidesz minden beruházást csak aránytalan környezetpusztítással és favágással tud megvalósítani. Váltsuk le a Fideszt, mentsük meg a fákat!- zárta közleményét Kiss László

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz már megint városi fákat akar kivágni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan pusztítja a Tarlós vezette főváros a természetet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here