Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor héten a budavári palotájának menzáján játszotta a nép egyszerű gyermekét, aki most nem magánrepülőn röpköd meccset nézni. Facebookjára azt írták ki, hogy “tökfőzelék és stefániavagdalt”, de az már “lemaradt”, hogy a tálcáján lévő gundeles leves és a főzelék is mindössze 300 forintba került. Orbán “munkahelyén” ugyanis valamiért ilyen kedvezményesen ehetnek gundeles ételetek a Fidesz urak. Még a híres gundeles somlói is csak 260 forintba kerül.

Egy MSZP-s képviselőnő azonban keményen szembesítette a valóságtól elszakadt Orbánt, aki még azt is közölte, hogy Magyarországon nincsenek éhező gyerekek. Gurmai Zita egyszerűen csak ennyit írt:

“Orbán a budavári palotájában valóban nem lát éhező gyereket, de Nyíradonyban ahol tavaly a hőségriadó alatt kikapcsolták a vizet, én rendszeresen látok. Ott egy használt babakocsinak jobban örültek, mint Orbán egy új stadionnak… A hatalmasok elfelejtik, hogy adnak ételt az óvodákban és iskolákban, mivel amióta a Fidesz van, sokkal több leg család éhezik otthon! Mi nem alamizsnát akarunk, hanem olyan fizetéseket, amiből minden asztalra jut étel!”

A nemrég frakcióvezető-helyettessé választott MSZP-politikus volt, aki tavaly elérte, hogy Nyíradonyban visszakapcsolják a vizet, amit hőségriadó alatt kapcsoltak ki a fideszesek. Ő azonban azután is foglalkozott a szegénységben ragadt helyiekkel, amikor a sajtó már nem figyelt.

A babakocsit is Budapestről vitte, amikor szükség volt rá… Orbán persze már nem jár szegények között, a fideszes milliárdos haverjai pedig nem járnak élen az adakozásban. Csak a választások előtt szervezik az “önzetlen” krumpliosztásaikat.

Gurmia Zita szembesítő posztjáról nem fog beszámolni a propaganda média, ezért kérjük oszd meg, hogy más is lássa: Orbán Viktor teljesen elszakadt a valóságtól.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here