Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Medián friss felmérése szerint a népszerűségi lista első harmadát kormánypárti politikusok töltik ki, köztük egyetlen ellenzékiként, a hatodik helyen áll Karácsony Gergely, ezzel ő az ellenzék legnépszerűbb politikusa.

A legutóbbi, tavaszi felmérés óta a főpolgármester-jelölt népszerűsége 33-ról 37 százalékra (a budapestiek körében 32-ről 38-ra) nőtt, amit az ellenzéki előválasztáson aratott győzelemnek tudnak be – írja a hvg.hu.

Az elmúlt három hónapban a DK-listavezető Dobrev Klára népszerűsége nőtt a legnagyobb mértékben, 6 százalékponttal, de a Momentum listavezetője, Cseh Katalin népszerűsége is öt százalékponttal emelkedett az EP-választási eredmények fényében.

A népszerűségi lista első harmadát egyébként kormánypárti politikusok töltik ki, köztük egyetlen ellenzékiként, a hatodik helyen áll Karácsony. Sorrendben Áder János, Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Varga Mihály és Tarlós István előzi meg. Korábban Márki-Zay Péter volt a legnépszerűbb ellenzéki, de a legutóbbi 34 százalék után 29 százalékra esett vissza népszerűsége.

A népszerűség kutatás külön kitér a főpolgármester-jelöltekre is. Itt Tarlós és Karácsony fej-fej mellett áll. Tarlós 39 míg Karácsony 37 pontos népszerűséggel bír. Puzsér Róbert népszerűsége az előző felméréshez képest két százalékponttal emelkedett, de így is utolsó helyen áll 15 százalékkal.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here