Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

FAST Hungary Kft, SENCOR mobil klímák forgalmazója egy közleményt jelentett meg a honlapján, kiderült ugyanis hogy a gyártó két típusának klímája is tűzet okozhat. A forgalmazó egyébként annyira korrekt, hogy még fizetett hirdetésben is igyekszik elérni a lakosságot. A cég közleményét változtatások nélkül közöljük:

Társaságunk, a FAST Hungary Kft. (a továbbiakban: Társaság) arra kéri az ügyfeleit, akik a közelmúltban SAC MT1221CH, ill. SAC MT1222CH mobil klímát vásároltak, hogy vegyék fel a Társaságunkkal a kapcsolatot (az alábbi elérhetőségek valamelyikén). Kérjük, hogy ne használják a termékeket és azokat áramtalanítsák, mert a készülék tűzveszélyes lehet!

Saját vizsgálatunk alapján Társaságunk arra a megállapításra jutott, hogy bizonyos műszaki feltételek mellett a szóban forgó termékek működése során, azok belső elektromos rendszerének károsodása lehetséges. Társaságunkhoz a mai napig 2 hasonló bejelentés érkezett.

A termékbiztonság Társaságunk számára kiemelt prioritást jelent. Valamennyi termékünknek meg kell felelnie a nemzetközi és nemzeti törvényeknek, rendeleteknek, valamint a vonatkozó szabványoknak. A SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma termékeket alávetették az összes szükséges tesztnek (mechanikus, elektromos és kémiai vizsgálatok), jóváhagyott dokumentumokkal rendelkezik az EU piacán történő forgalmazáshoz, illetve CE megfelelősségi jelöléssel.

A fentebb említett bejelentések kézhezvételét követően vizsgálatot indítottunk, amely a meghibásodás beazonosításához vezetett a SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma modelleknél, valamint a termékek értékesítésének beszüntetését eredményezte.

A bővebb információkért vagy bármely probléma esetén a szóban forgó termék visszaküldésével kapcsolatban ügyfeleink kereshetik a társaság kapcsolatfelvételi központját e-mailben [email protected], vagy az alábbi telefonszámon: 06 23 330 830 (8:00 és 17:00 óra között, munkanapokon).

Társaságunk célja a továbbiakban is, hogy sok ember számára teremtsen jobb életet, jól megtervezett, működőképes, megfizethető áru és kiváló minőségű mindennapi használati cikkek kínálatával, amelyeket az emberekre és a környezetre egyaránt tekintettel gyártottak. Az esetleges kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here