Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most az RTL Klub híradója nézte végig a parlamenti jegyzőkönyveket és egészen megdöbbentő adatra lettek figyelmesek, kiderült ugyanis, hogy Orbán Viktornak van olyan 5 minisztere is, aki egyszer sem szólalt fel még idén a parlamentben.

Több olyan miniszter is van Orbán Viktornak, aki a parlament tavaszi ülésszakán egyszer sem válaszolt személyesen a neki címzett képviselői kérdésekre, csak valamelyik államtitkárán keresztül.

Az RTL Híradójának összeállításából kiderül, hogy Bártfai-Mager Andrea tárca nélküli miniszter, Benkó Tibor honvédelmi miniszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Pintér Sándor belügyminiszter és Rogán Antal propagandaminiszter teljesen némák maradtak, még vitához sem szóltak hozzá egyszer sem a tavaszi ülésszakban.

Dömötör Csaba, Rogán miniszterhelyettese szerint a minisztereknek nem is az a dolga, hogy a parlamentben tevékenykedjenek, ez a miniszterhelyettesek, parlamenti államtitkárok dolga helyettük, azt sajnos nem tudtuk meg Dömötör nagyívű gondolatmenetéből, hogy akkor pontosan miért is markolják fel a kormánytagok a milliós fizetéseket.

A képviselők közül 21-en nem szólaltak fel az idén, köztük van a fideszes Bíró Márk is, aki 2010 óta csak egyszer kért szót a parlamentben, de akkor is csak véletlenül.

2019 néma képviselői között 17 fideszes,  és 5 ellenzéki képviselő van csupán, igaz, utóbbiak közül ketten az év elején lemondtak a mandátumukról, így érthető is, hogy nem beszéltek

Hadházy Ákos, független ellenzéki képviselő  azzal indokolt, hogy az európai ügyészséghez való csatlakozáshoz gyűjtött aláírásokat, a parlamenti vitákat ehhez képest haszontannak tartja, és csak a képviselői előjogok miatt nem mond le a mandátumáról, ezeket ugyanis szerinte sokkal jobban fel lehet használni annál, minthogy a parlamentben tartson tüzes szónoklatokat az ellenzék üres fideszes padsorok előtt. Amúgy a legtöbbet felszólaló ellenzéki a jobbikos Z. Kárpát Dániel volt.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor miniszterei már a parlamentben sem válaszolnak a kérdésekre, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy a Fidesz-vezető politikusok nem merik vállalni a véleményüket.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here